Om Fokus Asset Management

Fokus Asset Management A/S er en dansk ejendomsforvalter, der udover at investere på vegne af forskellige investorer, også tilbyder en række administrative og rådgivende services. Heriblandt risikoanalyse og porteføljerådgivning samt forvaltning, udlejning og administration af ejendomme.
Our Team
Our Team

Professionel samarbejdspartner

Vi er en professionel samarbejdspartner med fokus på både de kort- og langsigtede mål. Vores team har mange års erfaring indenfor forvaltning af ejendomme og som ejendomsinvestor. Vi arbejder systematisk og operativt – og kombinerer analyse, strategi og praktik i forvaltningen af vores ejendomsportefølje.

Our Team
Vi kan tilbyde virksomheder en række spændende erhvervslejemål. Større og mindre kontorlejemål i og omkring København. Hertil kommer en bred vifte af ejendomme rundt om i Danmark, hovedsageligt centreret omkring de større danske byer.Udover kontorlejemål, tilbyder vi også forskellige lager- og logistiklokaler – og butikslokaler.

Hverdag med dig i centrum

Our Team
Our Team
Vi lægger vægt på den gode dialog med vores lejere. At vi har fokus på – og kan indfri vores lejeres individuelle behov. Som lejer, vil du altid have en fast tilknyttet kontaktperson, der har fokus på jeres virksomhed. Sådan garanteres I som lejere et kvalificeret, effektivt og personligt lejeforløb.
  • Testimonial
    Hos Fokus Asset Management A/S arbejder vi professionelt og har mange års erfaring. Vi beskæftiger os både med analyse og strategisk rådgivning samt forvaltning og udlejning af ejendomme.
    Tonny NielsenFokus Asset Management A/S

Kontakt os her

Fokus Asset Management A/S
Bomhusvej 13, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 7010 0075
E-mail: fokus@fokusasset.dk

Kontakt os direkte