SENESTE NYHEDER

Nyansættelse

Af Fokus Asset Management - Skrevet den 07/10/2019

Nyansættelse skal styrke Fokus Asset Managements kompetencer indenfor Investment Management

Ejendomsforvalteren Fokus Asset Management A/S har ansat Michael Pedersen i en nyoprettet stilling som Head of Investment Management. Michael kommer fra en stilling som Senior Director i CBRE Capital Markets, hvor han de seneste 14 år har været ansvarlig for strategisk ejendomsrådgivning samt strukturering og salg af større investeringsejendomme og ejendomsporteføljer til såvel danske som udenlandske investorer.

Med tiltrædelsen styrker Fokus Asset Management kompetencerne indenfor investment management og udvider samtidig transaktionsteamet.

I forbindelse med ansættelsen af Michael Pedersen udtaler administrerende direktør Tonny Nielsen:
”I Michael Pedersen har Fokus Asset Management fundet en stærk kandidat med stor erfaring og et bredt netværk, der kan medvirke til fastholdelse af selskabets førende position som full service forvalter af kommercielle ejendomme på vegne af såvel danske og udenlandske ejendomsinvestorer”

“Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven og tilsikre, at kunderne i Fokus Asset Management fortsat tilbydes struktureret investment management på et højt niveau i tillæg til de øvrige stærke og højtkvalificerede forvaltningsydelser, som selskabet leverer. Både i Danmark og internationalt allokeres der til stadighed mere kapital til investering i ejendomme. Derfor bliver det også min opgave at identificere og udvikle nye og spændende investeringsprodukter til vores kunder”, udtaler Michael Pedersen.

Yderligere information:
Administrerende direktør Tonny Nielsen
+45 21 43 09 96
tonny.nielsen@fokusasset.dk

Head of Investment Management Michael Pedersen
+45 29 44 30 92
michael.pedersen@fokusasset.dk

Fokus Asset Management A/S er en førende dansk ejendomsforvalter der, udover at investere på vegne af såvel danske som internationale investorer, også tilbyder en række administrative og rådgivende services. Heriblandt strategisk rådgivning, risikoanalyse, porteføljerådgivning samt forvaltning, udlejning og administration af ejendomme.