SENESTE NYHEDER

Fokus Asset Management fejrer 1 års fødselsdag

Af Fokus Asset Management - Skrevet den 5. maj 2017

1-års status

Det er nu et år siden, at Fokus Asset Management A/S gik i luften med forvaltningen af ejendomsfonden Commercial Real Estate Denmark P/S (CRED). Det har været et både utroligt spændende og travlt år for os alle i Fokus teamet.

Vi har gennem det første år løst mange væsentlige udlejningssager og igangsat større udviklingsprojekter, således vi nu har igangværende udviklingsprojekter med et samlet budget på over DKK 500 mio.

Nye kunder har vist os stor tillid ved at indgå forvaltningsaftaler med os, og vi har haft en samlet vækst fra nye kunder på ca. DKK 1,4 mia. målt på ejendomme under forvaltning.

Som følge af det stigende forretningsomfang har vi ansat i alt 7 medarbejdere igennem året.

 

Nyansættelser i foråret 2017

Jannie With er ansat som udlejningschef pr. 1. marts 2017. Jannie har bred erfaring fra udlejningsmarkedet indenfor både boliger og kontor. Jannie er 34 år, uddannet cand. jur. og kommer senest fra en stilling som udlejningschef hos Aberdeen Asset Management Denmark.

Lars Peter Dybdahl er ansat som Senior Business Controller pr. 1. marts 2017. Lars er 49 år, uddannet HD i regnskab og finansiering og har en bred regnskabsmæssig erfaring senest som Regnskabsansvarlig hos DEAS.

Henriette Børgesen er ansat som ejendomsadministrator pr. 1. maj 2017. Henriette, der har stor erfaring med boligadministration, kommer fra en lignende stilling hos Administrationshuset, er 35 år og uddannet ejendomsadministrator.

Endelig er Vagn Risby Mortensen, 56 år, ansat som projektchef pr. 1. maj 2017. Vagn har en stor og bred erfaring indenfor byggestyring. Vagn kommer fra en stilling som Byggechef på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Med de seneste ansættelser udgør Fokus teamet nu 25 dedikerede mennesker.

 

For yderligere information kontakt venligst

Tonny Nielsen, CEO / Partner

M +45 21 43 09 96

@ tonny.nielsen@fokusasset.dk