Info

Nygaardsvej 34

Velkommen til åbent hus, søndag den 26. august kl. 11-12, på Nygårdsvej 34, København Ø.

Indtil da, kan du se priser, lejlighedsstørrelse og generelt læse meget mere om vores projekt på Nygårdsvej, i den brochure du kan downloade her på siden. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke muligt at fremvise løbende, hvorfor vi henviser til det åbne hus.

Tak for din tålmodighed, og håber vi ses til åbent hus.

Klik her og hent vores brochure om Nygårdsvej 34.

  
Overtagelse fra 1. oktober 2018 for lejlighederne beliggende på Drejøgade og 1. november 2018 for lejlighederne på Nygårdsvej.

Indtast dine kontaktoplysninger* hvis du er interesseret i at blive kontaktet i forbindelse med lignende åbent hus arrangementer.
  

*Vi har ingen ventelister og skriver ikke folk op i et kontaktkartotek. Vi gemmer udelukkende dine kontaktoplysninger, for at kunne sende dig invitationen.

Den nye bygning opføres som en 5-etagers bygning med 31 boliger, i størrelserne fra cirka 60 m² til cirka 110 m². Alle lejligheder får egen altan og adgang til grønt gårdanlæg, samt fælles terrasseanlæg i 1.sals højde. Bygningen opføres i højkvalitetsmaterialer med facader i gule mursten fra Petersen Tegl, taget beklædes med zink og vinduer og døre forsynes med 3 lags glas.

Kontakt Person

Kontakt

Jannie With

Letting Manager/Udlejningschef

E-mail: jannie.with@fokusasset.dk

Tlf: +45 21 67 22 33

Alle oplysninger behandles fortroligt.
Ved at trykke indsend, bekræfter du, at vi gerne må kontakte dig via email eller telefon.