Info

Nygaardsvej 32

Tak for din interesse i Fokus Asset Management og vores byggeprojekt på Nygaardsvej, København Ø, hvor vi opfører 31 lejeboliger af varierende størrelse. Byggeriet forventes opført til indflytning Q4 2018.

Den nye bygning opføres som en 5-etagers bygning med 31 boliger, i størrelserne fra cirka 60 m² til cirka 110 m². Alle lejligheder får egen altan og adgang til grønt gårdanlæg, samt fælles terrasseanlæg i 1.sals højde. Bygningen opføres i højkvalitetsmaterialer med facader i gule mursten fra Petersen Tegl, taget beklædes med zink og vinduer og døre forsynes med 3 lags glas. Boligernes indretning og materialer vil afspejle den høje udvendige kvalitet på byggeriet. I stueetagen indrettes lokaler til Føtex Food. Klik her og hent vores brochure om Nygaardsvej 32.

Indtast dine kontaktoplysninger* hvis du er interesseret i at blive inviteret til åbent hus, når vi er klar til at udbyde lejlighederne –  forventes Q3 2018.


 

*Vi har ingen ventelister og skriver ikke folk op i et kontaktkartotek. Vi gemmer udelukkende dine kontaktoplysninger, for at kunne sende dig invitationen.

Den nye bygning opføres som en 5-etagers bygning med 31 boliger, i størrelserne fra cirka 60 m² til cirka 110 m². Alle lejligheder får egen altan og adgang til grønt gårdanlæg, samt fælles terrasseanlæg i 1.sals højde. Bygningen opføres i højkvalitetsmaterialer med facader i gule mursten fra Petersen Tegl, taget beklædes med zink og vinduer og døre forsynes med 3 lags glas.

Kontakt Person

Kontakt

Jannie With

Letting Manager/Udlejningschef

E-mail: jannie.with@fokusasset.dk

Tlf: +45 21 67 22 33

Alle oplysninger behandles fortroligt.
Ved at trykke indsend, bekræfter du, at vi gerne må kontakte dig via email eller telefon.