SENESTE NYHEDER

Senior Analyst til Transaction Management – STILLINGEN ER BESAT

Af Fokus Asset Management - Skrevet den 29/8/2017

Fokus Asset Management søger en Senior Analyst til analyse- og beregningsarbejde.
Der er betydeligt udviklingspotentiale i stillingen!


OM STILLINGEN

Vi søger en skarp og kompetent analytiker, hvis primære og indledningsvise rolle bliver at udfærdige analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte investeringsejendomme og projekter, og præsentere dette til beslutningstagere med tilhørende konklusioner/kommentarer. Stillingen referer til CEO Tonny Nielsen indtil lederen af Transaction Teamet er retur fra sin nuværende barsel.

Den rigtige kandidat vil blive onboardet og sat ind i alle processer i Transaction Management teamet, for på sigt selvstændigt at kunne håndtere følgende opgaveportefølje:

• Udfærdigelse af analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte ejendomme og projekter

• Skabe overblik i forbindelse med køb og salg af ejendomme, samt håndtering af samtlige dokumenter i datarum

• Gennemførelse af den indledende due diligence og forberedelse af materiale til eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med køb og salg af ejendomme

• Assistance i forberedelserne af en investering eller et frasalg med transaktionsrapporter til Fokus Asset Managements kunder

• Assistance i forbindelse med den endelige gennemførelse af akkvisition/frasalg af ejendomme samt opfølgning på disse og overdragelse af ejendommene til Asset Management (evt. administrationen)

• Kontakt til eksterne leverandører (mægler og lignende), og derigennem sikre, at der er fremdrift i købs- og salgsprocesserne

• Deltagelse i Fokus Asset Managements opsøgende arbejde med at finde nye opkøbsemner


PROFIL

Som Senior Analyst er det vigtigste, at du er særdeles analytisk stærk og evner at regne på investeringsmulighed og kan hjælpe til med at vurdere både risici og indtjeningsmuligheder. Du skal være i stand til at bygge relevante avancerede modeller i Excel samt anvende disse til at præsentere dine konklusioner. Du har ikke nødvendigvis erfaring med ejendomsinvesteringer, men du er vant til at se på investeringer med en større kompleksitet.
Desuden forventer vi at:

• Du er uddannet Cand.merc.fir. eller har anden relevant økonomisk/handelsmæssig uddannelse, f.eks. IB fra CBS

• Du har mellem 2-5 års relevant erhvervsmæssig erfaring – eller måske er du allerede længere i din karriere og kan hurtigere påtage dig flere af de nævnte arbejdsopgaver

• Du har en forretningsmæssig tankegang

• Du har et godt drive, besidder købmandskab og lader dig ikke slå ud af modgang

• Du sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde

• Du har et stærkt ønske om at arbejde i ejendomsbranchen

Herudover lægger vi vægt på, at du er en udpræget teamplayer, der kan arbejde på tværs af organisationen, er tillidsvækkende og kan tale med mennesker på alle niveauer.


HAR DU SPØRGSMÅL

Rekrutteringen af denne stilling løses i samarbejde med Bech-Nielsen, Riber & Partnere, og har du spørgsmål til stillingen, bedes du venligst kontakte
Managing Partner Christian Riber – tlf.  20 25 78 87


SØG STILLINGEN

Send din ansøgning til act@bnri.dk hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende, og stillingsopslaget bliver lukket, når vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet.

Alle henvendelser behandles med fuld diskretion.

 

Om Fokus Asset Management A/S:

Fokus Asset Management A/S er en dansk ejendomsforvalter med mange års erfaring med investering i og aktiv forvaltning af ejendomme på vegne af forskellige investorer. Vi dækker hele værdikæden indenfor forvaltning og administration og arbejder målrettet og struktureret med fokus på værdiskabelse i alle led. Vores team består således af asset managers, udlejnings- og projektansvarlige, ejendomsadministratorer, transaktionsansvarlige og en regnskabsafdeling. Kombineret med eksterne specialister har vi et agilt og dedikeret team, som gør det muligt at udvikle og implementere attraktive business cases. Vi forvalter ejendomme for knap DKK 10 mia. og teamet udgøres af 30 personer.

Vores søsterselskab Fokus Fund Management A/S er godkendt som forvalter af ejendomsfonden Commercial Real Estate Denmark P/S.